Sourcing af yachts

Er du på udkig efter din næste yacht eller større båd? Vi kan som erfarne købsmæglere hjælpe med at finde den, og sikre at hele processen fra ønske, over køb og transport, til import og levering kører optimalt for dig.

Vi er yacht købsmæglere

Hos CORE Yachting kender vi den helt specielle følelse, når det er tid til en ny yacht, bare en større båd.

Det er en følelse fyldt med begejstring, forventningsglæde, utålmodighed og trang til den nye. Og alt dette skal der være plads til – i hvert fald for dig.

Men købsprocessen skal suppleres med fornuft, rationale og godt købmandsskab, hvis begejstringen fra jagten på den nye, også skal bibeholdes i hele ejerskabsperioden.

Og som yacht købsmæglere, er vi hos CORE Yachting din kompetente assistent og rådgiver, der ser på båden, prisen, betingelserne, handlen og mange andre elementer med kritiske øjne.

På den måde får du det bedst mulige udbytte.

Søgning og survey

På vej gennem annoncer for yachts kan det være utrolig nemt at blive begejstret og lokket af smukke billeder og betagende beskrivelser.

Men vil du sikre dig at drømmen om den lækre nye yacht ikke risikerer at udvikle sig til et mareridt, er det godt at have en god sparringspartner med i købsprocessen.

Her hjælper vi med kyndig bistand på to vigtige områder, der sikrer tryghed for dig som køber:

✓  Sparring om den valgte yacht er den helt rette, eller om der findes et eller flere bedre alternativer på markedet.

✓  Bestilling og udførelse af objektiv lokal survey (kosmetisk, teknisk, funktion, performance, skader etc.)

På den måde kan du trygt fokusere glæden og forventningen.

 

CORE Yachting:

Sourcing & Leasing

 

 

CORE Yachting:

Sourcing & Leasing

Kompetent procurement

Køb af en dyr yacht handler ikke kun om at betale prisen og tage varen med.

Ud fra besigtigelse, survey, sammenligning med lignende både på markedet og meget andet, forhandler vi den helt rigtige pris på plads i dialog med sælger, og i samarbejde med dig.

Dertil sikrer vi at al dokumentation i relation til båden er til stede, og at de nødvendige papirer er udfyldt for at sikre købet og overtagelsen, og ikke mindst for at lette transport på tværs af landegrænser.

Kort sagt hjælper vi med at gøre hele købet så trygt, sikkert og nemt som det er muligt.

Import og transport

Når selve købet og det juridiske ejerskab er i hus, er vi også med på sidste del af købs-rejsen, nemlig yacht’ens juridiske og fysiske rejse fra sælger til køber.

Det handler først og fremmest om at alle dokumenter, der skal bruges til eksport, transport og import, er fyldestgørende og til stede, så der ikke opstår formelle bump på vejen til dig.

Dertil skal der være taget stilling til hvordan yachten skal transporteres til din plads i havnen. Ønsker du selv at sejle den, skal den fragtes på et transportskib, skal den køres på lastbil, hvordan med forsikring etc.?

Gennem vores store netværk kan vi hjælpe dig med at vælge egnet, sikker og tryg transport til den rigtige pris.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.